Categories
Interviews

Interview with Tweep ARBoxing @ARfrom1947

1.Please introduce yourself in few words?
Ans. By profession I am a teacher but like blogging about social issues occasionally.

2. What is your biggest accomplishment so far in life?
Ans. Learning anything new which comes my way.

3. What is one thing you cannot do without?
Ans. Books

4. What is your favorite food?
Ans. Free food, delivered at home.

5.Your favourite tweeps?
Ans.  @ChaiNotCoffee

6. Facebook, Twitter or Instagram?
Ans. I only use Twitter.

7.What are your healthy habits?
Ans. I am hardworking.

8.Your all time favourite movie?
Ans. That’s a tough call, but I recently enjoyed ‘Call Me by Your Name’.

9. Your all time favourite song?
Ans. Take me to the church

10. Do you have any fantasy you can share with us?
Ans. Traveling through a black hole as a spirit.

11.What’s your favourite holiday destination?
Ans. My bed.

12. How do you handle stress and pressure?
Ans. Tea and biscuits

13. Your message for readers of http://pknama.com?
Ans. Learn a skill, it helps more than a degree.

Please follow and like us:

2 replies on “Interview with Tweep ARBoxing @ARfrom1947”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Exit mobile version